'; Too Good To Go | Klimaordførerne
Jeg har vært ordfører i én periode etter en lang karriere i politiet. Jeg er gift og har to voksne barn, tre voksne bonusbarn, et bonus-fosterbarn og en svigersønn og en bonus-svigersønn. På fritiden liker jeg fysisk aktivitet. I tillegg driver jeg et småbruk.
Min utfordring
Kast mindre mat. All maten vi normenn kaster kunne mettet 800 000 mager!

Jeg deler alle mine blogginnlegg på Facebook, og en nabo gjorde meg oppmerksom på appen Too Good To Go . Hun skrev at jeg burde oppfordre folk i kommunen til å ta i bruk denne appen. Jeg kjente ikke til dette selv, men har lastet den ned og ser at dette er en ordning der serveringssteder kan “auksjonere” ut varer før stengetid. Dette er typisk bake-/ konditorvarer, eller påsmurt mat. Det vil overraske meg om dette ikke er interessant for spisestedene vi har i kommunen!

Det er nest siste dag av prosjektet i dag, og jeg har lyst til å gå litt i barndommen. Da jeg var liten betydde melk og rømme som var utgått på dato at mormoren min lagde vafler. På den måten har melk som har blitt for sur til å drikkes blitt et symbol på noe godt. Og det vil jeg si at passer for dette prosjektet også. Det har vært en udelt positiv opplevelse fordi vi har spist godt og variert samtidig som vi har bidratt til at det har blitt kastet mindre mat.