'; Tipp topp tommel opp | Klimaordførerne
Jeg er midt i livet - 44 år og mamma til en gutt på 8. Ordførervervet i Løten tar mesteparten av tida i våken tilstand - gode kultur og naturopplevelser er påfyll i hverdagen. Gi et smil, en klem og si takk hver dag!
Min utfordring
Lage middag av varer utgått på dato. Bruke handlenett og ikke plastpose

DDagens handel – med handlenett – ble foretatt med sønnen min som følge. Han gir tommel opp for klima og er nesten mer motivert enn meg for prosjektet. Skyr utgått på dato og til 50% var så absolutt innafor. Handlenettet ble pakket med varer, i dag blir det kylling med tacokrydder og grønnsaker. Alle som har unge har vel vært borti at smaksløker på en magisk måte skifter preferanser over natta. Nå øyner jeg håp for at “klima og matsvinn” kan bli nøkler som får middagen til å gli greit 😉

En ting er at jeg som “voksen og ansvarlig” er gira på denne reisa . Å oppleve at neste generasjon er minst like opptatt av å ta vare på kloden og klimaet gir meg trua ❤