'; Evig liv i fryseren? | Klimaordførerne
Jeg har vært ordfører i én periode etter en lang karriere i politiet. Jeg er gift og har to voksne barn, tre voksne bonusbarn, et bonus-fosterbarn og en svigersønn og en bonus-svigersønn. På fritiden liker jeg fysisk aktivitet. I tillegg driver jeg et småbruk.
Min utfordring
Kast mindre mat. All maten vi normenn kaster kunne mettet 800 000 mager!

Siden lokalavisen skrev om prosjektet vårt allerede første dag har vi opplevd at folk har vist interesse for dette. Noen spør, spøkefullt, om vi har blitt syke av å spise dårlig mat, om vi er sultne. Svaret er selvfølgelig nei. Som jeg har skrevet må vi tørre å stole på lukt og smak, og vi har ikke vært nødt til å kaste noe av det vi har kjøpt fordi det har vært dårlig. At vi ikke har sultet har vi vel dokumentert godt gjennom bloggen!

Vi opplever at folk har vært veldig positive, og som jeg har skrevet om har flere delt egne bilder av utgåtte varer på matbordet.

Et vennepar har tatt bekjempelse av matsvinn til et helt nytt nivå ved å lage et eget skjema for å sørge for å tømme kjøleskap og fryser! Et godt tips for flere, oss inkludert, for hvem har vel ikke “gamle godtbiter” som burde vært brukt? Matvarer har ikke evig levetid i fryseren heller!