'; Skulle gjort så mye mere ! | Klimaordførerne
Jeg er midt i livet - 44 år og mamma til en gutt på 8. Ordførervervet i Løten tar mesteparten av tida i våken tilstand - gode kultur og naturopplevelser er påfyll i hverdagen. Gi et smil, en klem og si takk hver dag!
Min utfordring
Lage middag av varer utgått på dato. Bruke handlenett og ikke plastpose

Det går finfint å lage middag på varer utgått på dato. Å huske handlenett er ei utfordring innimellom, men rutina med å legge nettet tilbake i veska er på plass. Midt i alt dette, kjenner jeg litt på at dette er enkle løsninger. Forrige uke ble jeg gjort oppmerksom på at en gjennomsnittsnordmann foretar 11 flyreiser i året. Selv fløy jeg 8 ganger i 2018. 2 av dem var jobbreise, resten “på privaten”. Å kutte antall flyreiser, og dermed utslipp fra fly, monner mye.

 

Nå er det vinterferie i Hedmark. Og tida er inne for å kikke på sommerferieplaner. Så langt innebærer sommeren fire flyturer.

 

Jeg får lage en liten konkurranse med meg selv om hvor få ganger jeg kan fly i 2019.