'; Siste dag i utfordringen og et nytt nett ferdig | Klimaordførerne
Ordfører i Kongsberg og representerer Sp. Er opptatt av å kunne forene bærekraft med innovasjon og utvikling. Trives godt i naturen med jakt og friluftsliv. For øvrig er jeg opptatt av å ta vare på tradisjonshåndverk.
Min utfordring
Bruke medbrakt handlenett på butikken

Disse 30 dagene har gitt mange aha-opplevelser rundt det med emballasje. Med nyheter om at forskere finner mikroplast over alt, i fisk og dyr over hele verden, er det behov for at vi alle er bevisst på bruk av plastemballasje. Jeg markerer siste dag i utfordringen med å sy ferdig et nytt handlenett. Det er fine bursdaggaver. Kanskje de kan gi en inspirasjon til mine venner/ familie om å redusere på bruk av plastposer. 

Utfordringen har gitt noen utfordringer i hverdagen, når du må handle og ikke har med noe å ha varene i, men det handler om å lage seg nye rutiner og å ha nok handlenett.

Takk for at jeg fikk være med på utfordringen.