'; Nå starter det | Klimaordførerne
Jeg er midt i livet - 44 år og mamma til en gutt på 8. Ordførervervet i Løten tar mesteparten av tida i våken tilstand - gode kultur og naturopplevelser er påfyll i hverdagen. Gi et smil, en klem og si takk hver dag!
Min utfordring
Lage middag av varer utgått på dato. Bruke handlenett og ikke plastpose

Nå starter endringsreisa mi. Jeg har bestemt meg for å bekjempe matsvinn. Mitt bidrag er å minst en dag i uka lage middag av matvarer utgått på dato fra butikken. Det skal bli spennende, ikke minst fordi 8 åringen i huset har bestemte meninger om klima og matlaging 😉
En anna sak jeg er opptatt av er å begrense plastbruken. mitt lille bidrag i så måte er å bruke handlenett i stedet for plastpose. Det er små grep, vil noen si. Men det viktigste er at de blir gjennomført. Når jeg som travel aleneboende mor med barn kan klare det – da tenker jeg flere også kan!