'; Junior tar styringa siste uka | Klimaordførerne
42 år, utdannet sykepleier og er 4 barns mamma (på deltid). Bor midt i matfatet på fineste Toten, der det produseres mat på alle kanter.
Min utfordring
Spis opp maten, unngå matsvinn i egen husholdning.

Da er vi inne i siste innspurt i prosjektet. I går hadde jeg hjemmebesøk av journalist, som ville bli med meg hjem og se på kjøleskapet mitt. Samt skrive om dette artige prosjektet. Han fikk servert “gamle” fastelavnsboller. Og fikk hilse på en misfornøyd Sigbjørn som lengtet etter hvit fisk.

Mine barn har vært delaktig i prosjektet, og har engasjert seg positivt i så måte. Junior på 10 år er særdeles miljøbevisst, og har tatt dette prosjektet på alvor. Derfor fikk han ansvar for meny og minimere matsvinn denne uka. Dette har så langt gått veldig bra, og viser at barn blir ansvarlige også på menyvalg når de blir utfordret. Jeg fryktet nemlig et ensidig kosthold denne uka, basert på “junk food” prinsippet. Men her har junior til og med bestilt torsk og salat. Bildet viser hans oppsatte ukemeny. Så fremtiden ser lys ut! Både sunn og miljøvennlig!