'; Jeg og Sigbjørn har hatt en god start på uka! | Klimaordførerne
42 år, utdannet sykepleier og er 4 barns mamma (på deltid). Bor midt i matfatet på fineste Toten, der det produseres mat på alle kanter.
Min utfordring
Spis opp maten, unngå matsvinn i egen husholdning.

Uka har starter bra. Og kan rapportere om at planlegging er lurt, og fungerer i praksis. For nå har jeg laget middagsmat etter ukeplan. Jeg har heller ikke vært på butikken denne uka, så forhånds innkjøpene har også fungert. Føler meg derfor skikkelig flink! Eller – det var kanskje på tide vil noen andre si…

 

Matsvinn fra middag har vært minimalt denne uka. Hadde laks på mandag, og utrolig nok spiste Sigbjørn faktisk opp restene. Og da mener jeg alle fiskerestene. Sigbjørn som IKKE liker rød fisk, flyttet egne grenser for å imøtekomme mitt prosjekts intensjon om null matsvinn. Jeg er stolt av pusen min!

 

Har fortsatt utfordringer med at jeg kaster endel brød. Så tenkte kanskje å bake rundstykker og kun ta opp etter behov.

 

Så gjenstår det å se om det fungerer resten av uka. For med en hektisk hverdag så er det ikke alltid enkelt å holde en oppsatt plan. Men jeg og Sigbjørn skal prøve så godt vi kan!