'; Herlig med noen vinterferiedager. Allerede onsdag | Klimaordførerne
Jeg er gift og har 3 barn og er nettopp blitt farmor! Friluftsliv gir påfyll for kropp og sjel, og jeg henter mye energi når vi er på gården vi har i Stor-Elvdal. Jeg blir ekstra fornøyd når jeg rekker morgenturer til Østernvann og en dukkert før jobb.
Min utfordring
La bilen stå minst to hverdager i uken

Herlig med noen vinterferiedager. Allerede onsdag i dag.

 

Mandag og tirsdag ble det dessverre egen bil. Mandagen for å få dagen til å gå opp pga jobb, sykebesøk og innkjøp til bursdagsfeiring. Umulig å rekke alt dette via offentlig kommunikasjon før alt skulle være klappet og klart til kl 1900 om kvelden. Tror det må være fordi det er mye  å tenke på om dagen, men tirsdag glemte jeg rett og slett utfordringen min og satte meg i bilen og kjørte til jobb. Når jeg var nesten fremme ved rådhuset kom jeg på at jeg selvfølgelig skulle tatt bussen.

 

MEN i dag er jeg i gang igjen. Det ble buss og tog til jobb i morges, og jeg fikk noen gode samtaler underveis. Bussen blir mitt transportmiddel hjem i kveld.