'; En litt trang start | Klimaordførerne
Ordfører i Hamar i noen perioder, 65, bestefar til seks, 19 år som bonde og opptatt av lokal matproduksjon. Trener, leser og hører musikk når jeg kan
Min utfordring
Er det mulig å skaffe seg og leve på kortreist mat i landbruksbyen Hamar??

Jeg vil teste ut to ting i denne perioden; Er det mulig å overleve på lokalprodusert mat i Hamar i en måned? Og er det mulig å få tak i denne maten uten å bruke bil??

Det fikk en litt trang start prosjektet. Konferanse på Scandic hvor jeg fikk sitte på var greit. Men hadde de lokal mat til lunsj?? Det visste de ikke helt, men anbefalte spekeskinke fra Tind. Det viste seg at den var fra Sunnmøre og ikke helt kortreist. Men god var den. 

Lokalmaten ble reddet på kvelden med samlinga dedikerte pultost-entusiaster. Der var både elgen, potetene, ørreten og ikke minst pultosten lokal. Og jeg kunne gå både til og hjem. Så nå har jeg startet på dag 2, med kortreist pultost fra Løten. For de som ikke kjenner pultosten, den er fantastisk på smak, endrer karakter ved lagring og er mager. Men direkte lekker er den ikke å se på. Skinnet bedrar her altså!