'; Ei uke igjen! | Klimaordførerne
Kommer fra Otta i Gudbrandsdalen. 30 år gammel. Ble i 2015 valgt til landets og tidenes yngste fylkesordfører. Representerer Arbeiderpartiet, og er toppkandidat i Innlandet ved høstens valg.
Min utfordring
Bruke kollektivtrafikk og la bilen stå oftere. Alltid sjekke buss- og togtider.

Ny oppdatering og vlog fra meg! Nå har det vært vinterferieuke i Oppland, og da har vært litt roligere på kontoret. Men litt farting har det vært. På onsdag skulle jeg til Vinstra på møte, midt på dagen, og da går det lite kollektivtrafikk i Gudbrandsdalen. Den mest aktuelle bussen hadde sørget for at jeg var på Vinstra over 1 1/2 time før møtestart, og da går ikke resten av dagen opp. Så den ene dagen måtte jeg bruke bil, men de andre dagene har den fått stå rolig. I helga er det stiftelsesmøte og tidenes første årsmøte i Innlandet Arbeiderparti. Detblir spennende. Jeg pakket med meg dress, pensko, sakspapirer, ipad og alt som hører med til et årsmøte på ryggen, og sørget for at også helga blir bilfri for min del.

Ønsker alle klimaordførere og andre som har valgt seg en personlig klimautfordring lykke til med siste uka i prosjektet! 🙂