'; Dette er bare begynnelsen | Klimaordførerne
Jeg er gift og har 3 barn og er nettopp blitt farmor! Friluftsliv gir påfyll for kropp og sjel, og jeg henter mye energi når vi er på gården vi har i Stor-Elvdal. Jeg blir ekstra fornøyd når jeg rekker morgenturer til Østernvann og en dukkert før jobb.
Min utfordring
La bilen stå minst to hverdager i uken

Da er jeg ved veis ende i denne 30 dagers utfordringen hvor jeg skulle la egen bil stå minst to hverdager i uken. 

30 dager har gått utrolig fort, og jeg har reist til og fra jobb og møter med både tog, buss, T-bane og ikke minst samkjøring, både med og uten biler fra kommunens el-bil-pool. 

Det har ikke vært like lett alle dager, da det er et tidsskjema som må gå opp, og jeg har full forståelse for at ikke alle klarer seg uten bil i hverdagen. Men hvis vi kan reise mer kollektivt, gå eller sykle når det er mulig, er dette alle gode bidrag på veien mot lavutslippssamfunnet.

Det beste med utfordringen har vært alle inspirerende menneskemøtene, frisk luft og mer bevegelse. Det gjør godt for kropp og sjel.

Takk for at jeg fikk være med på utfordringen – og ikke minst at jeg fikk dette lille sparket bak. Dette er bare begynnelsen. Jeg kommer til å reise kollektivt oftere og ikke minst så gleder jeg meg til snøen blir borte slik at jeg igjen kan bruke el-sykkelen til og fra jobb.

Takk for følget!