'; Det har vært litt mer krevende enn jeg trodde | Klimaordførerne
Ordfører i Kongsberg og representerer Sp. Er opptatt av å kunne forene bærekraft med innovasjon og utvikling. Trives godt i naturen med jakt og friluftsliv. For øvrig er jeg opptatt av å ta vare på tradisjonshåndverk.
Min utfordring
Bruke medbrakt handlenett på butikken

Endringene jeg satte i gang for 24 dager siden har medført at jeg har blitt mye mer bevisst på plast og unødig emballasje . I tillegg har jeg blitt mer bevist på gjenbruk. Jeg trodde det skulle bli enklere enn det var å unngå plastposer i butikken. Det har tatt litt tid å huske på å alltid ha med et handlenett.

 

Ellers er jeg i gang med et par nye handlenett. Problem å få tak i solide bomull/linstoff. Når en skal ha tunge matvarer i handlenett må de være litt solide.