'; Frokost med avisen | Klimaordførerne
Jeg har vært ordfører i én periode etter en lang karriere i politiet. Jeg er gift og har to voksne barn, tre voksne bonusbarn, et bonus-fosterbarn og en svigersønn og en bonus-svigersønn. På fritiden liker jeg fysisk aktivitet. I tillegg driver jeg et småbruk.
Min utfordring
Kast mindre mat. All maten vi normenn kaster kunne mettet 800 000 mager!

Fredag 8. februar og første dag som klimaordfører.

Lokalavisen var interessert i prosjektet, og stilte opp på frokost kl. 7!

Dagen før hadde vi vært i butikken og handlet. Vi ble positivt overrasket over hva vi fant i disken for varer som er i ferd med å gå ut på dato. Det ble både røkt ørret og lekker spekemat på frokostbordet en helt vanlig fredag!

Foreløpig må vi spe på med mat med “vanlig” holdbarhet, da utvalget i matsvinndisken ikke er komplett.