'; Da er jeg i gang! | Klimaordførerne
Jeg er gift og har 3 barn og er nettopp blitt farmor! Friluftsliv gir påfyll for kropp og sjel, og jeg henter mye energi når vi er på gården vi har i Stor-Elvdal. Jeg blir ekstra fornøyd når jeg rekker morgenturer til Østernvann og en dukkert før jobb.
Min utfordring
La bilen stå minst to hverdager i uken

Jeg gleder meg til å samle erfaringer med ulike transportløsninger til og fra jobb. Da jeg gikk inn døren til Rådhuset i morges var det 55 min siden jeg hadde gått ut døren hjemme på Eiksmarka. Med El-sykkel tar det 20 min! Gjett om jeg savner sykkelen min for det er et langt bedre alternativ enn bussen. I dag ble kollektiv til jobb den reneste buss-safarien.

 

I følge appen fikk jeg forståelsen av at jeg kunne sitte på den samme bussen helt fra Eiksmarka til Sandvika, men den gang ei! Jeg måtte skifte på Bekkestua, og fikk deretter en sightseeing via Haslum kirke, Avløs, Gjettum, Valler og Sandvika! Tror jeg må ha gått på feil Sandvika buss. Det er vakkert i Bærum og jeg fikk god tid til å tenke, lese avisen, mail osv. Derfor liker offentlig kommunikasjon fremfor bil, men i dag tok det for lang tid.

 

Nå skal jeg straks på møte og skal benytte meg av kommunens elbil-pool.

 

Gleder meg til i morgen, da skal jeg ta en annen variant, buss til Lysaker og tog til Sandvika. Det skal gå fortere, jippi! Håper du vil følge meg på erfaringene mine med alternativ til egen bil.