'; | Klimaordførerne
42 år, utdannet sykepleier og er 4 barns mamma (på deltid). Bor midt i matfatet på fineste Toten, der det produseres mat på alle kanter.
Min utfordring
Spis opp maten, unngå matsvinn i egen husholdning.

Denne uka har jeg bevilget meg selv vinterferie, og tatt med meg tre barn til Hemsedal for å stå på nedoverski. Her er vi innkvartert i en leilighet, og skal selvsagt fortsatt ha fokus på mitt matsvinnprosjekt. For blir det enkelt å gjøre på ferie?

Jeg tok med meg mye pålegg fra kjøleskapet hjemme, for å slippe å kjøpe dobbelt og deretter kaste. Deretter planla vi mat innkjøp. Merkelig nok er unga mest opptatt av hva slags godteri vi skal kjøpe inn, ikke mat. Men vi fikk til en balanse, og uka har så langt startet bra her i Hemsedal.

Bildet viser junior, som ikke ville spise opp tomatbitene sine under dagens lunsj i bakken. Tomat er nemlig skummelt -mens ketsjup er godt… Men siden alt annet på tallerkenen er borte, så sa vi oss fornøyd!