'; | Klimaordførerne
Jeg er gift og har 3 barn og er nettopp blitt farmor! Friluftsliv gir påfyll for kropp og sjel, og jeg henter mye energi når vi er på gården vi har i Stor-Elvdal. Jeg blir ekstra fornøyd når jeg rekker morgenturer til Østernvann og en dukkert før jobb.
Min utfordring
La bilen stå minst to hverdager i uken

Nå er første uke av ordførerutfordringen tilbakelagt, og jeg sitter igjen med ny kunnskap, fine erfaringer og noen refleksjoner.

 

Jeg har alltid vært skeptisk til skifte av transportmiddel, men innser at jeg må nyansere min motstand. Det handler om tog og bane som er langt mer konkurransedyktig sammenliknet med bussen. Det betyr at buss til Lysaker og toget til Sandvika er helt OK, forutsatt at man er kjapp til bens. For mennesker med nedsatt funksjonsevne er det ikke OK.

 

Det aller mest positive forrige uke er de gode samtalene med innbyggere, ansatte i Bærum kommune, deltakere  på konferanser osv  som jeg ikke hadde blitt kjent med hadde jeg tatt egen bil. Når man står eller sitter tett ved siden av hverandre så er det ikke vanskelig med en prat både med kjente og ukjente.  Når man er glad i nye folk så er det så mye herlige folk man møter også.

 

Forøvrig takk for fine innspill om bussen som går sammenhengende fra Eiksmarka – herlig at dere engasjerer dere og gidder å skrive, tusen takk.

 

Det siste jeg bare må fremheve er hverdagstrimmen, det er så godt å få kunne gå litt mer enn jeg pleier. Ja det er travle dager med tett kalender, derfor må jeg legge inn litt mer slack.

 

Konklusjon: Etter en uke har jeg smilt mye, kjent meg glad fordi jeg har fått mer frisk luft, blitt kjent med flere, fått ny kunnskap,  blitt bedre kjent med transporttilbudet på godt og vondt og fått forsterket viktigheten av sone 1 i Bærum.

 

Nå tar jeg litt litt vinterferie, men gleder meg til å komme sterkere tilbake neste uke. Dette er moro.